OÜ Ermatiko on vuoden 1993 joulukuussa perustettu virolainen perheyhtiö.
Ermatiko on pehmeiden huonekalujen valmistajien joukossa varteenotettava kilpailija. Valmistamme tällä hetkellä useita erilaisia malleja pehmeitä huonekaluja. Valmistamiemme tuotteiden joukkoon kuuluvat erikokoiset sohvat, vuodesohvat, kulmasohvat, nojatuolit, rahit.

Vuodesta 1999 lähtien on yli 90 % tuotannostamme mennyt vientiin – Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Vuonna 2000 investoimme uuteen tuotantorakennukseen, jonka seurauksena tuotannon volyymi on kasvanut tähän päivään mennessä lähes seitsemän kertaa. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yli 65 henkilöä ja tuotantotilojen kokonaispinta-ala on yli 4500 m².

Valmistamme huonekaluja tilauksesta myös julkisiin tiloihin, kuten baareihin, ravintoloihin, klubeihin ja hotelleihin. Valikoimamme täydentyy jatkuvasti, ja toivomme pystyvämme tarjoamaan teille laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan.

Jatkuva investointi uuteen kalustoon on lisännyt huomattavasti tuottavuutta ja työn tuloksia. Pitkäaikainen työkokemuksemme on hyvän laadun takuuna.

Löydämme myös vaativammalle asiakkaallemme sopivan verhoilukankaan, joka auttaa häntä tekemään yksilöllisen ja kauniin, kodin sisustukseen sopivan ratkaisun.

Valmistajan verkkosivut