Yrityksemme toiminta alkoi 1994 lahjatavaroiden valmistuksella. Vetovoimaiset tuotteet, – tuulikellot jatuuliviirit – antoivat vauhdikkaan alun yritykselle. HoviSetin perustaja Aki Teikari palkittiin 1995 vuoden Uusyrittäjänä.

Tänä päivänä tuotanto painottuu laadukkaiden massiivipuisten kalusteiden valmistukseen. Hyvät suunnittelijat yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa ovat luoneet lämminhenkiset, ajattomat ja kauniit kalustemallistot, joista on iloa ja käyttömukavuutta kotiisi vuosikymmeniksi.

VENLA mallistossa on moneksi muuntuvia kodikkaita kalusteita, joista saat räätälöityä omaan kotiisi sopivan ratkaisu. Venla mallistoa valmistetaan valkoiseksi maalattuna, petsattuna ja lakattuna. Koivuun petsatuissa malleissa jää puun kaunis pinta näkyviin.

ELLI lastenkalusteet on suunniteltu pienten lasten ensikalustoksi. Elli kutsuu leikkimään ja viihtymään. Käytössä kestävä ja turvallinen. Onnistunut suunnittelu ja pehmeät pyöreät muodot yhdistettynä raikkaisiin pastelliväreihin ovat tehneet Elli-mallistosta lastenhuoneiden suosikin.